Remedie, bijvoorbeeld van goutartritis

De selderij heeft simpelweg een beetje knol, maar lange, vlesige blaadjes. De havermout, de “dowde” kleur om te bereiken, om de groene kleur te stoppen, worden de vegetaties samen met de planeet verzameld of bedekt met donkere aluminiumfolie. De afwezigheid van verlichting heeft momenteel invloed op de accumulatie van chlorofylachtige witte asperges. Er zijn ook lange assortimenten, die eerbare Blässe gereproduceerd moet worden.

Ook de lamp van het verminderen van havermout is eigenlijk nauwelijks duidelijk. Toch speelt zeker niet uit, dit soort selderie bezitten ongelooflijk vlezige controles. Daarom, om hun gevallen bladeren te gebruiken, welke creatief suggestieve peterselie als een goede Tithed. Terwijl onze experts vandaag opslaan, de selderij in de huiskeuken, was hij eigenlijk onlangs maar bovendien een vitaal onderdeel van de medicatiekast. Therapeutische kruidselderij.

Er zijn ook lange assortimenten, die eerbare Blässe gereproduceerd moet worden.In het historische Egypte, als voorbeeld, de opkomst van onze hedendaagse selectie van selderij – bosse selderij – werd al in 1200 v.Chr. Gebruikt als therapeutische plant versus reumatische problemen. In traditionele Mandarijnse Geneeskunde (TCM) wordt echter selderijkractie eigenlijk beschouwd als een behandeling voor hypertensie. Evenals de havermout wordt langdurig gebruikt in Ayurveda voor gastro-intestinale aandoeningen en neurologische stoornissen.

Dit is niet verbazingwekkend dat de havermout – en vooral ook de bleek of zelfs havermout – een efficiënte mix van speciale plantaardige materialen bevat om ervoor te zorgen dat hij in het bijzonder vandaag ook door ervaren klanten als een Remedie, bijvoorbeeld van goutartritis. Dit kan je intrigeren. Darmzuiverende eenvoudig reinigen – de makkelijke spijsverteringskanaalreiniging. Selderij – de groenten versus gout artritis.

Selderij schildt de maag

Specifiek is het eigen hoger bloed kaliumgehalte, dat verantwoordelijk is voor een van de belangrijkste gevolgen voor de gezondheidszorg van selderij, vooral omdat het diuretische effect opmerkelijk is voor de selderij. Jicht en ook reumatisme, een grondige afvoer is zeer nuttig om ervoor te zorgen dat de gelijkwaardige afvalstoffen (zoals urinezuur) beter kunnen worden uitgescheiden.

Havermout gedraagt ​​zich tegen irritaties.Zo bevat momenteel EEN HUNDRED g van nieuwe selderij 344 milligram bloedkalium, 10 procent van de voorgestelde dagelijkse toewijzing van kalium. Reumatische ziekten bezitten bovendien een anti-inflammatoire resultaatcijfers – en de selderij kan ook samen met dergelijke worden gebruikt. Havermout gedraagt ​​zich tegen irritaties.

Selderij is een uitstekende Antioxidantienquelle. Afgezien van efficiënte antioxidant vitaminen (inclusief vitamine C en bètacaroteen), heeft de selderij ook significante hoeveelheden van polyfenolen. Dit zijn eigenlijk secundaire metabolieten, samen met een extra sterke antioxidant-impact.

Deze omvatten bijvoorbeeld fenolzuren, flavonoïden, fytosterolen en Furocoumarins. De groep geleid door Gregory Hostetler aan de Ohio State Educational Institution in Columbus, heeft een studie ontvangen dat de selderie-extracties oxidatieve schade aan lichaamssyselcellen kunnen verminderen. Evenzo bleek dat het celery-extract het gevaar van ontstekde reacties in het spijsverteringskanaal naast de kapillair kan voorkomen. Selderij schildt de maag. Havermout schildt het darmstelsel als een anti-oxidant. De ingebouwde polysacchariden tonen nog meer zeker de maag vast.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *