Kankervermijding voordoet, maar als het zo verzeker

Physician Al-Howiriny van de afdeling farmacognosie van de opleidingsinstelling King Saud in Saudi-Arabië heeft eigenlijk met zijn groep onderzoekers ontdekt in een onderzoek dat celery-extract gemakkelijk de maagslijmvlies kan behouden, tegen maagabcessen beschermen en ook de accumulatie van Maagzuur. De wetenschappers deze resultaten leiden terug dat selderie de verhoogde productie van maagzuur beperkt door zijn antioxidantpotentieel.

Daarnaast heeft de havermout een aanzienlijke mogelijkheid voor bodem. U kunt gemakkelijk een selderij thee voorbereiden als u daardoor ervaring heeft met buikproblemen en ook havermout in het huis heeft. Deze kruidenthee is eigenlijk extreem alkalisch en helpt ook om de effecten van het overtollige maagzuur te verminderen. Havermout kruidenthee. Actieve ingrediënten: 1 handvol van havermout.
1 liter water. Planning en ook gebruiken.

Selderij verbetert het algemene apparaat van de cardio.Maak gebruik van schone selderijstengels, die u goed schoonmaakt en dan zorgvuldig snijden. Stoom de gesneden selderij in een liter uit water, en kan de kruidenthee voor 5 minuten gemakkelijk trekken. Dan afvoer en ook hete en ongesoete alcoholische drank na het eten. Selderij verbetert het algemene apparaat van de cardio. In relatie tot de antioxidant evenals anti-inflammatoire huizen van een selderij, is dat niet ongewoon dat talrijke analisten zijn hart voordelen zoeken.

Oxidatieve spanning, evenals zwelling van de capillair, bereiden de toon voor veel hart- en vaatziekten, met name als het gaat om atherosclerose “Solidification from the channels”. Onderzoekers hebben geconstateerd dat de koolhydraten in de selderie het gevaar van ontsteking in het cardio vasculaire apparaat kunnen verlagen. Havermout bevat bovendien Phthalide, een extra vegetatieverbinding die de cardiovasculaire eenheid helpt doordat het een rustgevende invloed heeft op de gladde spiermassa van de capillaire. De capillair verdwijnt hierdoor en kan hoge bloeddruk verlagen.

Pflanzenfarbstoff die afkomstig is uit de groep

Tegelijkertijd heeft de havermout een specifiek resultaat van vijandkanker. Selderie gedraagt ​​zich tegen kanker. Veggies en kruiden in het huishouden van Apiaceae, native, waaronder ook selderij, beschikken over een hoog materiaal van Apigenin, een briljante gele Pflanzenfarbstoff die afkomstig is uit de groep van de Flavonen. Onderzoeken hebben eigenlijk aangetoond dat Apigenin de proliferatie van kankerweefsels (vooral de borst, darm en bronchi) kan stoppen, evenals de verspreiding van zwelling.

Tegelijkertijd heeft de havermout een specifiek resultaat van vijandkanker.Prof. Salman Hyder en zijn groep uit de Universiteit van Missouri kunnen wellicht bewijzen dat Apigenin niet alleen de ontwikkeling van borstkanker kan ophouden maar de cysten verminderen ook toestaan. De onderzoekers vonden dat Apigenin kankercellen elimineerde, omdat de bloedvaten niet langer met voedingsstoffen aangeboden werden.

In een andere onderzoeksstudie heeft het American Cancer Analysis Institute Nationaal Kankerbestand Instituut (NCI), selderij onder die 10 levensmiddelen preventief absoluut het beste kan stoppen met kankercellen, wat de geweldige werking van het dieet in kankervermijding voordoet, maar als het zo verzekert Eisen zijn eigenlijk ook in de kankercellen die therapie participeert in – en dat had het dieetregime slechts een laag effect op kanker.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *